- 2524
- 1390/09/29
[ نسخه چاپی ]
:: اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در خصوص کنسرو ماهی سالمون در روغن- ویژگیها و روش آزمون
شماره :
2524
عنوان :
اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در خصوص کنسرو ماهی سالمون در روغن- ویژگیها و روش آزمون
توضیحات تکمیلی :
نظر به اینکه انواع کنسرو در نود و یکمین اجلاس شورای عالی استاندارد مورخ 8/9/73 مشمول مقررات استاندارد اجباری قرار گرفته و استاندارد ملی ایران به شماره 14015 تحت عنوان کنسرو ماهی سالمون در روغن- ویژگیها و روش آزمون در هزار و سی و هفتمین اجلاس کمیته ملی مورخ 15/12/89 به تصویب رسیده که مراتب جهت اطلاع عموم و توجه به الزامات قانونی آگهی می گردد:
الزامات قانونی:
الف: تاریخ شروع اجرای اجباری از 15/12/90 می باشد.
ب: نشانه گذاری فرآورده هایی که استاندارد آنها اجباری شده و با علامت استاندارد الزامی است و عرضه و فروش این فرآورده ها بدون علامت استاندارد ایران ممنوع میباشد.
پ: علامت گذاری فرآورده مشمول استاندارد اجباری مستلزم دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد می باشد.
ت: اعطای پروانه کاربرد علامت استاندارد به واحدهای تولیدی منوط به تامین شرایط عمومی تولید و انطباق کیفیت فرآورده با استاندارد مربوط می باشد.
ث: رعایت کلیه مقررات استانداردهای اجباری و سایر قوانین و مقررات جاری در مورد کالاهای وارداتی الزامی خواهد بود.
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مرکز به سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و در استانها به ادارات کل استاندارد و تحقیقات صنعتی مراجعه نمایند.
اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
تاریخ شروع :
1390/09/29
تاریخ پایان :
1390/10/29
تهیه و ارسال اسناد :
شرکت پارس نماد داده ها- تلفن 2 الی 88349671-021