• آدرس : تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
  • تلفن :5- 88349670 (021)
  • فکس : 88349673 (021)
  • وب سایت : www.ParsNamadData.com
  • ایمیل : Info@ParsNamadData.com




قانون : سقوط تاریخی دلار جهانی
نام منبع : خبرگزاری پارس نماد شرکت پارس نماد داده ها
www.parsnamaddata.com
تلفن:5-88349670-021
تاریخ درج : 1404/02/06 شماره : 15399
توضیحات تکمیلی :

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، سرمایه گذاران به دنبال پناهگاهی امن

تضعیف دلار به معنای تقویت سایر ارزها است؛ چراکه سرمایه‌گذاران به‌دنبال پناهگاه‌های امن و جایگزین‌هایی برای آن هستند تا ریسک خود را در مدیریت سرمایه‌ها کاهش دهند.

فرانک سوئیس که از سوی نظام مالی قدرتمند حمایت می‌شود، بیش از ۹ درصد در مقابل دلار تقویت شده است و در بالاترین سطوح خود در طول بیش از ۱۰ سال گذشته نوسان می‌کند.

 

«ین» ژاپن که از سوی تورم پایین این کشور و تقاضای قوی اوراق آن تقویت می‌شود، نیز بیش از ۹ درصد در مقابل دلار تقویت شده است.

یورو نیز در مقابل دلار به بالاترین سطح خود در طول سه سال گذشته رسیده که نشان‌دهنده اعتماد به بانک مرکزی اروپاست.

ارزهای بازارهای نوظهور چون دلار سنگاپور و «وون» کره‌جنوبی نیز در این میان تقویت شدند. وضعیت ارزهای دیجیتال در مقابل دلار

در حالی‌که از ارزهای دیجیتال به‌عنوان پوششی در مقابل تورم و کاهش ارزش پول یاد می‌شود، بیت‌کوین با بیش از ۹ درصد کاهش به حدود ۸۴ هزار و ۴۰۰ دلار رسید.

رشد اقتصادهای صادرات محور

تضعیف دلار اغلب به نفع اقتصادهای صادرات محوری چون چین، آلمان، ژاپن و مالزی است؛ چراکه کالاهای تولیدی آنها را به دلار ارزان‌تر می‌کند، درآمد و سود شرکت‌های داخلی را تقویت کرده و نرخ سهام آنها را افزایش می‌دهد.

با این حال، این اثر تا حدی با تعرفه‌گذاری دونالد ترامپ بر کالاهایی که به آمریکا وارد می‌شوند، خنثی خواهد شد.

کشورهای غنی از کالاهای اساسی، چون عربستان سعودی و استرالیا نیز معمولاً از ضعیف‌شدن دلار سود می‌برند، چراکه صادرات نفت و طلای آنها با نرخ رقابتی‌تری عرضه می‌شود.

بازار سهام سایر کشورها نیز از این کاهش ارزش دلار می‌توانند منتفع شوند، چراکه سرمایه‌گذاران بیشتری برای دستیابی به بازدهی بهتر، سرمایه‌گذاری می‌کنند.

تضعیف دلار همچنین می‌تواند تلاش کشورهایی چون برزیل، هند، روسیه، چین و آفریقای جنوبی برای کاهش تسلط دلار بر تجارت جهانی را افزایش دهد؛ روندی که به عنوان «دلار زدایی» شناخته می‌شود.

نفت، طلا و محصولات کشاورزی نیز معمولاً از کاهش ارزش دلار سود ببرند، چراکه ضعیف‌شدن دلار سبب کاهش نسبی نرخ آنها می‌شود.

طلا، امسال به بیش از ۳۳۰۰ دلار در هر اونس صعود کرد و سرمایه‌گذاران از دارایی‌های پرخطرتر چون دلار و سهام آمریکا گریختند.

با این حال، نرخ نفت خام از ژانویه به دلیل نگرانی‌ها مبنی بر این‌که گسترش جنگ تجاری باعث کندی اقتصاد جهانی و کاهش تقاضای نفت شود، کاهش یافته است.(سرانه)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

 



اخطار : کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها می باشد. هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.